Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Muskuilu eta hegaluze patea
Osagaiak
  • Muskuiluak eskabetxean, 100 g.
  • Kontserbako hegaluzea, 125 g.
  • Gazta krematsua
  • Ogi txigortua
Prestaketa

Muskuiluei eta hegaluzeari eskabetxea zein olioa ongi kendu, ongi xukatu.

Irabiagailuaren ontzi batean xukatutakoa ipini eta gazta krematsua gehitu. Krema fin bat lortu arte irabiatu eta ontzitxo batetara atera.

Hozkailuan gorde pare bat orduz gutxienez sendotasun egokia hartzeko eta lixto!

Ogi txigortu gainean jarri eta jateko prest dago.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena