Errezetak miniaturak
Onddoen salda eta hautsa eltze batean berotu.
Irakin duenean, agar-agarra gehitu eta hagaxkarekin ongi nahasi. Epeltzen jarri biberoi batean.
Alderantziztutako maria-bainua prestatu ura eta izotzekin, eta goian jarriko dugun ontzi hutsean ekilore olioa ipini. Bestela, errazago egiteko, elikore olio ontzia hozkailuan 2-3 orduz hoztu + 10 minutuz izozkailuan.
Biberoikoa oliotara isuri tantaka-tantaka, euria bailitzan. Beheraino hondoratzen direla ikusiko dugu. Utzi bertan minutu batzuk eta jarraian bitsaderarekin jaso eta sukaldeko paperean utzi xukatzen.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa