Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Sagar konpota, olo, txia eta intxaur kopa
Osagaiak
  • - Oloa malutak, 200 g.
  • - Sagarrak, 3 ale
  • - Kanela adar bat
  • - Panela azukrea, 50 g.
  • - Txia haziak, koilarakada pare bat
  • - Olo edaria, 200 ml
  • - Jogurt naturala, 200 g.
  • - Intxaurrak, 80 g.
Prestaketa

Lehenik txia haziekin muzilagoa egingo dugu. Horretarako, hainbat orduz txia haziak olo edaritan beratzen utziko ditugu.

Bestetik, sagar konpota egin behar da. Sagarrak zatitu azal eta guzti eta ontzi batean jarri sutan panela azukrearekin eta kanela zotzarekin. Estali eta su baxuan egiten utzi.

Amaieran osagai guztiekin kopa osatuko dugu: azpian oloa malutak jarriko ditugu, gainean jogurta, segidan txiarekin egindako muzilagoa, ondoren konpota pixka bat eta baita intxaurrak ere.

Nahi izanez gero, etxeko marmelada edo ezti apur bat ere jarri dakioke.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena