Errezetak lehenengo platerak
Kukuluak erdira egin eta oliba-olio pitin baten laguntzaz, zartaginean erre. Su baxuan, minutu bat gehienez.
Kukuluak amaitu eta zartagin berean oilasko bularkia erre, kolorea hartzen duen arte. Gero, tiratan zatitu (edo nahi den moduan)
Saltsa egiteko, jogurtari, mostaza, oliva-olioa eta baratxuria gehitu eta dena irabiatu behar da.
Tipulina tira finetan zatitu.
Amaitzeko, pertsonako kukulu bat platerean ipini, oilasko bularki zatitxo batzuk eta antxoa pare batekin batera. Tipulinarekin apaindu eta saltsa nahieran gehitu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa