Errezetak lehenengo platerak
Lapiko bat urez bete eta sutan jarri. Irakiten hasten denean, oilasko paparra bertan sartu eta 10 bat minutuz egosi. Atera eta hozten denean, xerratan moztu.
Ogi mamia laukitan moztu eta oliotan frijitu. Urdaiazpikoa xerratan moztu.
Letxuga garbitu eta gustuko eran moztu.
Ozpin-olioko osagai guztiak irabiagailuaren ontzian sartu eta pare bat minutuz birrindu.
Osagai ezberdinak tartekatuz entsalada muntatu eta ozpin-olioa gainetik botata bukatu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa