Errezetak lehenengo platerak
Lehenengo salda bat egin behar dugu oiloarekin, urdaiazpikoarekin, arbiekin, azenarioekin eta urarekin.
Eginda dagoenean, iragazi eta solido guztiak arbendolekin eta ogi mamiarekin batera birrinduko ditugu. Jarraian, birrindutako txinatarretik iragazi eta salda gehituko diogu.
Zerbitzatzeko, arrautza gorringo bat platerean jarriko dugu, zopa gainetik bero-bero bota eta ogi txigortu xerra batekin bukatuko dugu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa