Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Otarrainxkak zuritu
Tipula zatitu eta bi lapikotan erregosi
Kalabaza zuritu eta lauki txikitan zatitu
Piper berdea zatitu eta tipularekin batera erregosi
Berakatza zatitu eta piper eta tipulari gehitu
Aza gorriari erdiko kirtena kendu eta zati txikitan ebaki
Aza gorria tipulari gehitu
Kalabaza piper berdeari, tipulari eta berakatzari gehitu eta erregosi
Otarrainxkak egosi
Ardo zuria gehitu bi lapikoetan
Kurkuma gehitu tipula, piperra, berakatza eta kalabazari
Xerez ozpina eta kanela gehitu aza gorria eta tipulari
Ura gehitu lapikoetan barazkiak estali arte eta 30 minutuz sukaldatu
Otarrainxkei hesteak kendu eta ebaki txikiak egin
Barazkiak birrindu krema bat egiteko
Irinari jengibre hautsa gehitu eta guztia nahastu
Arto malutak birrindu
Otarrainxkei gatza eta piper beltza gehitu
Otarrainxkak irin nahastura, arrautza eta arto malutetatik pasa
Gatza gehitu barazki kremei
Bi kremak kopatan jarri
Otarrainxkak gehitu
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa