Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Zurrukutuna
32:41
Osagaiak
  • Bakailao gezatua papurtuta - 200 g
  • Pistola ogi bat
  • Oliba-olioa - 200 ml
  • Berakatz buru bat
  • Piper txorizero haragia
  • Tomate saltsa - 100 g
  • Ura - 250 ml
  • Arrain salda - 250 ml
  • Pipermin erdi
  • 4 arrautza

Bideoak (1)

Prestaketa

GONBIDATUA:

Joxe Mari Karrere (kontu kontalaria)

NOLA EGIN:

Hasteko, ogia fin-fin moztu. Baratxuria xaflatan ebaki eta lapiko batera bota. Pipermina gaineratu. Bakailao zatitxoak eta moztutako ogia ere gehitu.

Koilara bat erabilita, ondo mugitu behar bezala egin dadin. Tomate saltsa gaineratu. Ura gehitu. Arain salda bota.

Tapa jarri eta egiten utziko dugu 15-30 minutu.

Amaitzeko, zopa gordin dagoenean arrautzak bota eta prest izango dugu.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena