Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
GONBIDATUA:
Joxe Mari Karrere (kontu kontalaria)
NOLA EGIN:
Hasteko, ogia fin-fin moztu. Baratxuria xaflatan ebaki eta lapiko batera bota. Pipermina gaineratu. Bakailao zatitxoak eta moztutako ogia ere gehitu.
Koilara bat erabilita, ondo mugitu behar bezala egin dadin. Tomate saltsa gaineratu. Ura gehitu. Arain salda bota.
Tapa jarri eta egiten utziko dugu 15-30 minutu.
Amaitzeko, zopa gordin dagoenean arrautzak bota eta prest izango dugu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa