Errezetak lehenengo platerak



Bideoak (1)
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 4-6 euro
Kaloriak: 190 Kcal
GONBIDATUA:
Jabier Agirre medikua.
NOLA EGIN:
-Berakatza eta tipula moztu eta olio pixka batekin, lapikoan salteatu.
-Azenarioa dadotxoetan ebaki eta aurrekoari gehitu. Babak garbitu eta etxeko tomate saltsarekin batera gehitu. Dena batera sueztitu.
-Bakailaoa laukietan ebaki eta lapikoan sartu. Sua itzali eta tapa jarri. Barazkien beroarekin erregosten utzi, 20 minutuz.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar