Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Hasteko, tipula eta piper berdea txikitu eta oliotan sueztitu.
Baratxuria laminetan ebaki eta aurrekoari gehitu.
Tomatea zuritu, zatitu eta aurrekoari gehitu. Sabroz arroza bertan jarri.
Bakailaoa zati txikietan ebaki eta lapiko berean ipini.
Azafrai hari bat eta piperrauts gozoa bota eta barazki saldarekin busti.
Osagai guztiak ondo nahastu eta egiten utzi. Gatz puntua eman.
Eginda dagoenean, osagaiak platereratu eta perrexil xehatuaz apaindu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa