Errezetak lehenengo platerak
Hasteko, fumet-a edo arrain salda lapikoan berotu.
Barazkiak zatitu (baratxuria izan ezik) eta oliotan sueztitu. Fumet berotua gehitu.
Baratxuria laminetan ebaki eta oliotan gorritu. Bakailaoa bertan frijitu.
Porrusalda birindu (Fanik batidorarekin egiten du) eta txinotik pasatu. Berriz irakin.
Moldeko ogia oliotan frijitu.
Porrusalda plater sakon batean jarri. Gainean, bakailao konfitatua, ogi txigortu zatiak eta baratxuri gorritua gehitu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa