Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Plater zabal batean, jarri uraza zatikatuak eta eruka erdian, eta apaindu endibia-hostoekin. Jarri erditik ebakitako otarrainxkak inguruan, bai eta ganba egosiak ere.
Ebaki tomatearen azala juliana mehe-mehean, eta jarri urazen gainean.
Prestatu ozpin-olioa, eta irabiatu indarrez. Gozatu entsalada.
Jarri bakailao-trontzoa plantxan, bai eta xerratan ebakitako patata egosia ere. Atera bakailaoa plantxatik gehiegi egin aurretik, jarri laminatan entsaladaren gainean eta patata-xerrak inguruan.
Zartagin batean, jarri olio pixka bat, gehitu baratxuri txikitua eta gorritu. Bota olio errea bakailaoaren gainetik.
Apaindu ogi kurruskaria eta perrexil txikitu pixka bat erabiliz.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa