Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Borrajak bakailaoarekin
19:10
Osagaiak
  • Borraja eder bat
  • Patata
  • Baratxuria
  • Oliba-olioa
  • Ezpeletako piper-hautsa
  • Bakailaoa
Prestaketa

Hasteko, borraja garbitu bitartean, ura berotzen jarriko dugu gatzarekin. Borrajari hariak eta ileak kendu, patata zuritu eta guztia egosiko dugu, 15 minutuz. Gero, ur hotzean jarriko ditugu, borrajek kolorea gal ez dezaten. Jarraian, zartagin batean, borraja frijituko dugu, eta gero, bakailao-zatiak. Horren ostean, plater batean, borraja eta patata jarri, eta gainean, berriz, bakailao-zatiak jarri behar dira. Azkenik, baratxuri-ale bat frijitu behar da oliba-oliotan, Ezpeletako piper-hauts pixka batekin, eta gainetik bota.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena