Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Hasteko, 2 porruak egin lapiko batean oliba-olioarekin su erdian, ordu erdiz. Geroko gorde. Gauza bera egin patatarekin, zuritu eta xerratan jarrita.
Bestetik, erremolatxa gorria egosi eta gorde. Gero, erremolatxa zuritu egin behar da.
Plater baten erdian, patata jarri, eta haren inguruan, erremolatxa ipini xerretan moztuta.
Jarraian, porru epelak jarri patataren gainean eta gatz pixka bat bota.
Gero bakailao ketua ipini zatietan ebakita.
Azkenik, ozpin-olio bat prestatu, eta platera maneatu beharra dago.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa