Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Arrautza uretan pasatua
Osagaiak
  • Pizza ore bat
  • Usain belarrak nahieran
  • Parmesano gazta
  • Arrautzak, 4 (kanpoko tenperaturan)
  • Ura
  • Gatza eta ozpina
  • Izotzak eta ura ontzi batean
  • Gatz ezkatak
Prestaketa

Labea 240 graduan berotzen jarri goitik eta behetik, eta labeko erretilua paper sulfurizatuarekin forratu.

Pizza-orea mahai gainean zabaldu, eta usain belarrekin zein parmesano gaztarekin hautseztatu. Segidan, labanarekin 8 x 3 cm-ko laukizuzenetan moztu, eta horiek bi puntetatik hartuta, apur bat kiribildu. Egin ahala, erretiluan jarri, eta denak ditugunean, 15-20 minutuz laberatu.

Eltze edo kazo bat urez bete, eta gatz apur bat eta koilarakadatxo bat ozpin gehitu ondoren, irakin. Urak irakiten duenean, borborrak emetzeko, sua jaitsi. Arrautzak ur irakinetan sartu, eta 3 minutu eta erdiz egosi. Ondoren, azkar batean, atera eta ur izoztutan sartu, egosketa mozteko.

Arrautzak dagokien edalontzitxotan ipini, gainaldeko oskola moztu eta labetik ateratako ogitxoak bertan bustita gozatu!

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena