Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Tendona
Osagaiak
  • Otarrainxkak, 4 ale
  • AlberJinia erdi bat
  • Kuiatxo erdi bat
  • Pipermorro erdi bat
  • Tenpura orea egiteko:
  • Arrautza bat
  • Irina, 65 g
  • Ura, 65 g
  • Ekilore olioa frijitzeko
  • Saltsa egiteko:
  • Katsuobushi (atun lehorra) eskukada bat
  • Soja saltsa, 100 g
  • Mirin ardoa, 100 g
  • Kainaberako azukrea, 2 koilarakada
  • Konbu alga zati bat (4x4 cm)
  • Ura, 400 g
  • Arroza egiteko:
  • Arroza, 150 g
  • Ura, 215 g
  • Gatz pixka bat
Prestaketa

Jarri Maria bainuan txokolatea eta koko olioa eta urtu eta nahasi dena. Lortutakoa madalena paper batzuen oinarrian jarri eta izozkailuan sartu minutu batzuez pixka bat gogortu dadin. Atera eta txokolate gainean koilarakada txiki bat kakahuete krema eta kakahuete bat jarri eta estali dena gainerako txokolate urtuarekin. Sartu beste 15 bat minutu izozkailura eta prest dago.

 

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena