Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Antxoak piperrez beteak
Osagaiak
  • 16 antxoa
  • Pikillo piperrak edo Gernikako piper frijituak
  • Irina
  • Arrautza pare bat
  • Oliba-olioa
  • Gatza
Prestaketa

Antxoei burua eta tripak kendu ondoren, liburuan irekiko ditugu eta erdiko hezurra kenduko diegu.

Gatzez ondu eta antxoen erdiei, pikillo piper zati bat jarriko diegu gainean, jarraian, beste antxoa batekin estali.

Bukatzeko, irinetik eta arrautza irabiatutik pasatu eta oliba-olio berotan frijituko ditugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena