Errezetak bigarren platerak
Hasteko, katilu batean likidoak eta espeziak nahasiko ditugu.
Jarraian, tuper batean edo plastikozko poltsa batean oilasko hegalak zabal-zabal jarriko ditugu eta egindako nahasketa erantsiko diogu. Ontzia itxi eta bi orduz hozkailuan marinatzen utziko dugu.
Segidan, zartagin batean olio txorrotada txiki bat isuri eta hegalak frijituko ditugu, alde guztiak gorritu arte.
Denak frijitu ostean, sesamo haziak gainetik bota eta zerbitzatu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa