Errezetak bigarren platerak
Zerbak hartu eta hostoak kenduko dizkiogu. Jarraian, orri-mamiak hartu eta lapiko batean ur irakinetan eta gatz pixka batekin 8-10 bat minutuz egosten jarriko ditugu. Bigunak daudenean, hoztu eta sukaldeko paper gainean jarriko ditugu ondo lehor daitezen.
Orri-mamiak tamaina bereko zatitan moztu eta bi zati hartuta, baten gainean urdaiazpiko eta gazta zati bana jarri eta jarraian beste orri-mamiarekin estaliko dugu, sandwich bat izango balitz bezala.
Irinetik eta arrautza irabiatutik pasa eta oliba olio berotan frijituko ditugu.
Bukatzeko, tomate saltsa bero gainean zerbitzatuko ditugu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa