Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Behi txuleta errea, patata eta pikillo piperrekin
Osagaiak
  • Behi txuleta pare bat (400 g inguru bakoitzak)
  • Pikillo piperrak, lata bat
  • 3 berakatz atal
  • Oliba-olio birjina, 100 g
  • Patata eder pare bat
  • Olioa, patatak frijitzeko
  • Gatza
Prestaketa

Piperrak su motelean konfitatzen jarri, oliba olioarekin eta berakatzekin batera 20 bat minutuz. Gatzez ondu eta geroko gorde.

Patatak zuritu, garbitu eta makilatan ebaki. Urez beteta izango dugun ontzi batean pixka bat garbitu, atera, ondo lehortu trapu batekin eta oliba oliotan frijituko ditugu. Eginda daudenean, atera eta gatzez ondu.

Txuleta txingarretan edo plantxan egin, nahi den puntuan.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena