Errezetak bigarren platerak

Piperrak su motelean konfitatzen jarri, oliba olioarekin eta berakatzekin batera 20 bat minutuz. Gatzez ondu eta geroko gorde.
Patatak zuritu, garbitu eta makilatan ebaki. Urez beteta izango dugun ontzi batean pixka bat garbitu, atera, ondo lehortu trapu batekin eta oliba oliotan frijituko ditugu. Eginda daudenean, atera eta gatzez ondu.
Txuleta txingarretan edo plantxan egin, nahi den puntuan.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar