Errezetak bigarren platerak
Izokina laukitan zatituko dugu eta olio pixka batekin salteatuko dugu su bizian. Kanpotik gorritu zaigunean, atera eta geroko gordeko dugu.
Izokina salteatu dugun toki berean, gurinaren erdia botako dugu eta bertan tipulatxa jarriko dugu txikituta erregosten. Jarraian, kuiatxoa laukitan eta porrua eta azenarioa makilatxotan zatituta gehituko dizkiogu tipulatxari.
Barazkiak pare bat minutu erregosi ondoren, ardo zuria eta arrain salda gehituko diegu eta beste hiru minutu egosten utzi ondoren, izokina gehituko diogu eta azkar batean egingo dugu dena batera.
Gatzez eta piperbeltzez ondu eta gainerako gurina gehituko diogu, honek saltsa loditu diezagun.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa