Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Izokin eta barazki marmita Zalakainen erara
Osagaiak
  • Izokina, 500 g
  • Tipulatx bat
  • Kuiatxoa, 200 g
  • Pipermorroa, 125 g
  • Porrua, 125 g
  • Azenarioa, 50 g
  • Ardo zuria, 100 ml
  • Arrain salda, 300 ml
  • Gurina, 80 g
  • Oliba-olio birjina
  • Gatza eta piperbeltza
Prestaketa

Izokina laukitan zatituko dugu eta olio pixka batekin salteatuko dugu su bizian. Kanpotik gorritu zaigunean, atera eta geroko gordeko dugu.

Izokina salteatu dugun toki berean, gurinaren erdia botako dugu eta bertan tipulatxa jarriko dugu txikituta erregosten. Jarraian, kuiatxoa laukitan eta porrua eta azenarioa makilatxotan zatituta gehituko dizkiogu tipulatxari.

Barazkiak pare bat minutu erregosi ondoren, ardo zuria eta arrain salda gehituko diegu eta beste hiru minutu egosten utzi ondoren, izokina gehituko diogu eta azkar batean egingo dugu dena batera.

Gatzez eta piperbeltzez ondu eta gainerako gurina gehituko diogu, honek saltsa loditu diezagun.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena