Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Arrautza frijitua boilurrarekin
Osagaiak
  • 4 arrautza
  • Berakatz atal pare bat
  • Pipermin zati bat
  • Boilurra
  • Xerez ozpina
  • Oliba olio birjina
  • Gatza
  • Ogia, laguntzeko
Prestaketa

Arrautzak frijituko ditugu eta 2 plateretan banatuko ditugu.

Jarraian, zartaginetik olioa kendu eta olio tanta batean berakatza xerratan eta pipermina gorrituko ditugu.

Segidan, boilur xerra batzuk eta xerez ozpin tanta batzuk bota eta nahasketa hau arrautzei botako diegu gainetik.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena