Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Bakailaoa saltsa berdean
17:05
Osagaiak
  • 4 bakailao gezatu xerra (200 g bakoitzak)
  • Oliba-olioa - 90 ml
  • 2 berakatz atal
  • Arrain-salda - 200 ml
  • Ilar izoztuak - 100 g
  • Perrexila
  • Gatza
Prestaketa

GONBIDATUA:

Luis Alberto Narro

NOLA EGIN:

Lehenik, baratxuriak txikituko ditugu. Txikituta daudenean lapiko batera botako ditugu, oliba-olioa gehituta.

'Dantzan' hasten denean, zartagina batera botako dugu lapikoan egindakoa eta bakailao gezatu xerrak gehituko dizkiogu.

Perrexila botako dugu. Noizean behin zartagina hartu eta mugituko dugu. Poliki-poliki egiten utziko dugu. Ilarrak gehitzea, gure esku.

Denbora igarota, gelatina moduko saltsa lortuko da. Prest egongo da.

 

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena