Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

'Ongi etorri baserrira' hanburgesa-ogitartekoa
22:10
Osagaiak
  • --Txahal-hanburgesa
  • --Tipula
  • --Letxuga hostoak
  • --Ibarrako piperrak ozpinetan
  • --Ardi-gazta ruloa
  • --Maionesa
  • --Ziapea
  • --Ogia
Prestaketa

Gonbidatua: Xabier Iraola, 'Ongi etorri baserrira!'ko koordinatzailea

NOLA EGIN?

- Zartagin batean tipula erregosten jarri.

- Piperrak zatitu.

- Ardi-gazta xerratan zatitu.

- Hanburgesak frijitu eta gazta xerrak gainean jarri urtzeko.

- Ogia erditik zatitu eta maionesarekin igurtzi.

- Gainetik, letxuga jarri eta ondoren, piper zatiak.

- Hanburgesak erditik zatitu eta ogian jarri.

- Amaitzeko, tipula gaineratu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena