Errezetak bigarren platerak



Bideoak (1)
Gonbidatua: Xabier Iraola, 'Ongi etorri baserrira!'ko koordinatzailea
NOLA EGIN?
- Zartagin batean tipula erregosten jarri.
- Piperrak zatitu.
- Ardi-gazta xerratan zatitu.
- Hanburgesak frijitu eta gazta xerrak gainean jarri urtzeko.
- Ogia erditik zatitu eta maionesarekin igurtzi.
- Gainetik, letxuga jarri eta ondoren, piper zatiak.
- Hanburgesak erditik zatitu eta ogian jarri.
- Amaitzeko, tipula gaineratu.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar