Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Bakailao eta kuiatxo millorria pil-pil saltsarekin
24:55
Osagaiak
  • Bakailao zati bat
  • Kuiatxo bat
  • Garbantzu irina
  • Illarrak
  • Azenario birrindua
  • Tamaria
  • Gatza
  • Oliba olioa
  • Ura
  • Egilea: Gorka Gereño
Prestaketa

Kuiatxoa gurpiltxotan zatitu. Ura irakiten jarri eta gurpiltxoak lurrenetan egosi. Garbantzu irina eta ura nahastu, eta ore fin bat egin. Gatza eta tamaria gehitu, kuiatxo gurpiltxoak bertatik pasa eta ondo frijitu.

Bakailaoa oliba oliotan konfitatu. Olioarekin pil-pil saltsa egin.

Azkenik, illarrak eta azenario birrindua nahastu.

Amaitzeko, millorria muntatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena