Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Bakailao freskoa tipula eta piper berdearekin
09:53
Osagaiak
  • -Bakailao freskoa
  • -Piper berdea
  • -Tipula
  • -Berakatza
  • -Olioa
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 5-7 euro

Kaloriak: 266 Kcal

GONBIDATUA:

Maribi Amundarain

NOLA EGIN:

-Zartagin berora olio pixka bat bota. Berakatza xerratan ebaki eta bertan gorritu.

-Piperrak eta tipula tiratan ebaki eta aurrekoari gehitu, dena batera sueztitu.

-Beste zartagin batean, olio dexente bota eta bakailaoa bertan frijitu.

-Bakailaoa frijituta dagoenean, tipula eta piperren zartaginera pasatu eta dena batera erregosten utzi 5 minutuz.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena