Errezetak bigarren platerak
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 5-8 euro
Kaloriak: 302 kcal
NOLA EGIN:
- Kuiatxoa,alberjinia,tomatea eta piper gorria laukitxotan zatitu eta zartagin batean txingarretan salteatzen jarri.
- Bakaialoa olioarekin margotu eta txingarretan jarri.
- Bakailaoa eginda dagoenean, plater batera atera, limoi zukua bota eta gainetik, oliba olio beroa berakatzekin. Platerean atera diren zuku guztiak zataginera bota berriro eta su gainean bat egin, ondo irabiatuz.
- Barazki salteatua plater batean jarri, bakailaoa gainean eta bukatzeko, saltsarekin ondu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa