Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Berdel hanburgesak
18:04
Osagaiak
  • - 2 berdel
  • - 2 gorringo
  • - Tipula bat
  • - Baratxuri ale bat
  • - 4 ozpin-pepino
  • - Perrexila
  • - Letxuga hosto batzuk
  • - Tomate bat
  • - 2 opil

Bideoak (1)

Prestaketa

- Zailtasuna: Erraza

- Kostua: 2-3 euro

- Kaloriak: 250 kcal

NOLA EGIN:

Zatitu tipula eta jarri zartagin batean sueztitzen gatz pixka batekin.

Garbitu ongi berdelak, hezur guztiak ondo kendu, eta txiki-txiki moztu.

Txiki-txiki egin baratxuria, pepinoa eta perrexila.

Gehitu berdelei bi gorringoak, tipula eta barazkiak. Bota gatza eta piperbeltza eta ongi nahastu. Sartu hozkailuan.

Egin hanburgesa opiltxoak eskuekin eta erre zartagi batean.

Muntatu hanburgesak ogi opiletan, maionesa,letxuga eta tomateaz lagundurik.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena