Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
-Zailtasuna: Normala
-Kostua: 4-6 euro
-Kaloriak: 370 kcal
GONBIDATUA:
Hur Atarbe
NOLA EGIN:
Arrautza egosi.
Piper berdea zatitu eta frijitu. Ondoren plater batean utzi.
Baratxuria xehatu, pipermina zatitu, perrexila xehatu eta patata zuritu.
Olioa kazuela batean jarri eta baratxuria erregosi piperminarekin. Txorrotada bat sagardo bota eta ondoren patata, ilarrak eta ura erantsi. Ondoren, perrexil pixka bat bota.
Patata ia eginda dagoenean eta ura lurrundu denean, bakailaoa jarri eta su baxuan utzi egiten. Ondoren arrautza erdibituta jarri, saltsa loditu eta bakailaoa egin arte utzi. Bukatzeko, piperra gainean jarri eta perrexil gehiago bota.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa