Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Bakailao terrina epela bi saltsarekin
Osagaiak
  • -Bizkaitar saltsa
  • -Bakailaoa
  • -Patata
  • -Oliba-olioa
  • -Berakatza
  • -Pipermorroa
  • -Tipula
  • -Pipermin gorria
Prestaketa

Hasteko, bakailao zatiak oliba oliotan konfitatu (olio epelaz sukaldatu).

Pipermorroa oliba olioaz busti eta laberatu.

Patatak zuritu eta zatitu eta tipula juliana eran ebaki. Tipula eta patatak zartaginean jarri eta eta oliba oliotan bigundu.

Bakailao zatiak xukatu eta laminetan banandu.

Molde borobil batekin, ordura arte landutako osagaiekin geruza ezberdinak sortu (bakailaoa, pipermorroa, patata eta tipula).

Bizkaitar saltsa eta pil-pila gainetik bota eta aurkeztu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena