Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Hasteko, bakailao zatiak oliba oliotan konfitatu (olio epelaz sukaldatu).
Pipermorroa oliba olioaz busti eta laberatu.
Patatak zuritu eta zatitu eta tipula juliana eran ebaki. Tipula eta patatak zartaginean jarri eta eta oliba oliotan bigundu.
Bakailao zatiak xukatu eta laminetan banandu.
Molde borobil batekin, ordura arte landutako osagaiekin geruza ezberdinak sortu (bakailaoa, pipermorroa, patata eta tipula).
Bizkaitar saltsa eta pil-pila gainetik bota eta aurkeztu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa