Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Bakailao trontzoak, panadera patatekin, piper berdeekin eta baratxuri konfitatuen saltsarekin
9:38
Osagaiak
  • Bakailao-trontzoak
  • Patatak, 3
  • Tipulak, 2
  • Piper berdeak, 3
  • Baratxuri konfitatuen saltsa
Prestaketa

Hasteko, garbitu patatak, zuritu eta ebaki laminatan. Bestetik, tipula zuritu behar da eta juliana eran ebaki. Jarrain, ebaki piperrak juliana zabalean.

Gero, gorritu patatak zartagin batean, eta egin ahala jarri laberako azpil batean. Olio horretan bertan, bigundu tipula eta piperra, eta egiten direnean, jarri patatekin batera. Denari, gatz pixka bat gehitu behar zaio.

Azkenik, jarri bakailao-trontzoak pataten gainean, eta eman errealdi bat labean, bakailaoa egin dadin. 10-15 bat minutu beharko ditu, zenbat lodi den.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena