Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Bakailaoa piperradarekin
12:08
Osagaiak
  • 4 bakailao zati
  • 2 tipula
  • Piper gorri bat
  • Piper berde bat
  • Baratxuri ale bat
  • Oliba olioa - litro erdi
  • Gatza
  • Bakailao tripakiak
  • Tomate saltsa
Prestaketa

Alde batetik, bakailao tripakiak garbituko ditugu. Azala kenduko diegu eta mukirik balego, baita horiek ere. Zati txikitan zatituko dugu eta tomate saltsarekin estaliko dugu. Bertan egosi bigundu arte. Berotan erreserbatu.

Beste alde batetik, tipula, piper berdea eta piper gorria zatitu juliana eran eta oliba olio apur batekin erregosi barazkiak bigundu arte. Gatza egin. Gainerako oliba olioarekin, ontzi batean bakailao zatiak eta baratxuria ipini eta su eztitan konfitatu. Oliotatik atera eta xukatu.

Plater batean, bakailao tripakiak ipini eta gainean bakailaoa. Guztiaren gainean, piperrada ipini.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena