Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Alde batetik, bakailao tripakiak garbituko ditugu. Azala kenduko diegu eta mukirik balego, baita horiek ere. Zati txikitan zatituko dugu eta tomate saltsarekin estaliko dugu. Bertan egosi bigundu arte. Berotan erreserbatu.
Beste alde batetik, tipula, piper berdea eta piper gorria zatitu juliana eran eta oliba olio apur batekin erregosi barazkiak bigundu arte. Gatza egin. Gainerako oliba olioarekin, ontzi batean bakailao zatiak eta baratxuria ipini eta su eztitan konfitatu. Oliotatik atera eta xukatu.
Plater batean, bakailao tripakiak ipini eta gainean bakailaoa. Guztiaren gainean, piperrada ipini.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa