Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Arbendol eta laranja-lore gailetak
Osagaiak
  • Arbendol birrindua, 150 g
  • Azukrea, 40 g
  • Legamia hautsa, koilarakadatxo erdi
  • Gurina pomada eran, 15 g
  • Arrautza handi bat
  • Laranja-lore ura, koilarakada txiki bat
  • Azukre hautsa, 50 g
Prestaketa

Lehenbizi labea 180 ºC-tara (160 ºC-tara haizearekin) berotzen jarriko dugu.

Jarraian osagaia guztiak, azukre hautsa izan ezik, katilu batean nahasi eta eskuekin landuko ditugu, ore itsaskor bat lortu arte. Eskuekin bolatxoak egin eta azukre hautsetik pasa ondoren, labeko erretilu batean jarriko ditugu, pixka bat zapalduta.

15 bat minutuz laberatu, atera, beste 10 minutu erretilu gainean utzi eta burdin sare gainean hozten bukatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena