Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Txokolatezko mousse beganoa
2:37
Osagaiak
  • Artatxikia, 100gr
  • Ura, 550 ml
  • Txokolate beltza, 100 gr
  • Azukre integrala, 150 gr
  • Agar-agar alga, 2 koilarakadatxo
  • Banilla estraktua, koilarakada bat
  • Txia irina, 4 koilarakada
  • Koko-olioa, 60 g, aukeran
  • Askotariko fruitu lehorrak, 10 gr
  • Garaiko fruta, 200 g
  • Koko birrindua, 50 g
  • Mendafina, apaintzeko
Prestaketa

Lehenik eta behin, artatxikia urarekin garbitu eta irakiten jarri ur garbiarekin.

Txokolatea ur pixka batekin urtu, maria bainuan.

Agar-agarra ere ur berotan sartu, urtzeko.

Ondoren, irabiagailuan, artatxikia, txokolatea, azukrea, agar-agarra, banilla estraktua eta txia irina bota. Dena ondo nahastu, ontzi batera atera eta hozten utzi 10 minutuz.

Gero, ontzi edota kopa batzuetan garaiko fruta zatiak (marrubiak, mahatsak...) eta fruitu lehorrak bota. Irabiagailuan egindako nahasketa manga batekin bota fruta eta fruitu lehorren gainera. Azkenik, gainetik berriro fruta zatitxoak eta fruitu lehorrak bota. Baita koko birrindua ere. Bukatzeko, mendafina gainean jarri apaingarri bezala.

 

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena