Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Txokolate trufak Mirenen erara
11:39
Osagaiak
  • Txokolate beltza - 125g
  • Gurina - 100g
  • Azukrea - 45g
  • 2 arrautza gorringo
  • Ura - 30-40ml
  • Txokolate pikorkatua
Prestaketa

Lapiko bat urez bete. Txokolate beltza txikitu eta lapiko gainean jarri, desegiteko.

Arrautzei gorringoa banatu. Gurina gehitu eta irabiatu, azukreaz lagunduta.

Behin txokolatea deseginda, gorringoekin egindako nahastera gehitu. Ondo nahastu.

Hozkailura sartu. Minutu batzuk igarota, bertatik atera eta borobil formako bola egin.  Txokolate pikorkatuarekin apaindu.

 

 

 

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena