Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Lapiko bat urez bete. Txokolate beltza txikitu eta lapiko gainean jarri, desegiteko.
Arrautzei gorringoa banatu. Gurina gehitu eta irabiatu, azukreaz lagunduta.
Behin txokolatea deseginda, gorringoekin egindako nahastera gehitu. Ondo nahastu.
Hozkailura sartu. Minutu batzuk igarota, bertatik atera eta borobil formako bola egin. Txokolate pikorkatuarekin apaindu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa