Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Gorringo eta praline santu-hezurrak
25:46
Osagaiak
  • Arbendol birrindua
  • Glas azukrea
  • Ura (Mazapana)
  • Pastel-krema
  • Arbendol pralinea
Prestaketa

GONBIDATUA:

Horacio Chacín

NOLA EGIN:

- Lehenik eta behin, lapiko batean, ura dugula, azukrea bota eta irekiten jarriko dugu. Behin uraren eta azukrearen nahastea irakita dagoela dugula, almibar hori arbendol birrinduaz osatutako bol batean gehitu eta nahastuko dugu.

- Gure gustura dagoen masa lortzen dugunean, boletik atera eta eskuekin masa egingo dugu. Hozten utzi behar da, eta prozesua egun batekoa izatea merezi luke

- Behin masa egun bat hozten utzi dugula, badago prest aurrera jarraitzeko. Glas azukrea erabilita, orea egingo dugu, pizzaren moduko bat balitz bezala, idazteko folio bat formakoa, Jarraian, arrabol baten laguntzaz, oreari markak egingo dizkiogu.

- Amaitzeko, gorringo pastelera edo arbendol pralinea kremak hartu eta orean marren formarekin bota. Borobilak egin behar direnez, almibarrekin itsatsiko dugu. Mozketak egin eta gero zatitxoak egingo ditugu, guk nahi ditugun neurritan.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena