Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Kolineta antzinako erara
21:38
Osagaiak
  • --Arbendol birrindua, 125 g
  • --Azukrea, 125 g
  • --Gorringoak, 9 ale
  • --Zuringoak, 2 ale
  • --Limoi laurden baten azala
  • --Gurina eta irina, moldea igurtzeko
  • --Glas azukrea
  • --Kanela
Prestaketa

NOLA EGIN?

- Gorringoak zuringoetatik banandu. Bi arrautzen zuringoa beste zuringoetatik banatu.

- Gorringoak irabiatu.

- Ondoren, azukrea gehitu eta minutu batzuez nahasten jarraitu. Gomendagarria batidorarekin nahastea.

- Arbendol birrindua ere gehitu, eta nahastu.

- Limoi azala erantsi.

- Zuringoak irabiatu harrotu arte.

- Zuringoak orearekin batu eta nahastu 10 minutuz dena harrotu arte.

- Silikonazko moldea gurina eta irinarekin igurtzi.

- Nahasketa silikonazko molde batean jarri eta labean sartu 170 gradutan, ordu erdiz.

- Eginda dagoenean, glas azukrearekin eta kanelarekin apaindu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena