Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
GONBIDATUA: Gorka Maiztegi, Gik Blue ardoaren sortzailea.
NOLA EGIN?
- Gurina eta esnea berotzen jarri.
- Bestetik, irina eta azukrea nahastu eta erdian arrautza gorringoak gehitu.
- Dena ondo nahastu eta irabiatu.
- Zuringoak harrotu eta dena batu.
- Orea banatu eta koloratzaile desberdinak gehitu.
- Zartagina gurinarekin igurtzi eta opiltxoak egin.
- Amaitzeko, agabe siropea gehitu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa