Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Palmeratxoak
11:51
Osagaiak
  • --Hostorea
  • --Azukrea
  • Gainetik botatzeko:
  • --Koko birrindua
  • --Gurina
  • --Txokolatea
  • --Pralinea
  • Egilea: Horacio Chacin

Bideoak (1)

Prestaketa

NOLA EGIN?

- Irinarekin hostorea luzatu.

- Azukrearekin ere, hostorea luzatu.

- Hostorea tolestu eta azukrea gehitzen joan.

- Hostorea zatitu eta labeko azpilean jarri.

- Labean sartu 190-200 gradutan, 10-15 minutuz.

- Gurina palmeratxoan zabaldu eta kokoa gehitu.

- Palmeratxoari bakoitzaren gustura, txokolatea, pralinea edo kokoa gehitu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena