Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
NOLA EGIN?
- Irinarekin hostorea luzatu.
- Azukrearekin ere, hostorea luzatu.
- Hostorea tolestu eta azukrea gehitzen joan.
- Hostorea zatitu eta labeko azpilean jarri.
- Labean sartu 190-200 gradutan, 10-15 minutuz.
- Gurina palmeratxoan zabaldu eta kokoa gehitu.
- Palmeratxoari bakoitzaren gustura, txokolatea, pralinea edo kokoa gehitu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa