Errezetak azkenburukoak edo postreak



Bideoak (1)
Gonbidatua: Keu Agirretxea, Ondarruko kantautorea
NOLA EGIN?
- Arrautzaren gorringo bat banandu eta edukiontzi batera bota.
- Maskarpone gazta eta azukrea gehitu eta dena ongi nahastu.
- Esnegaina gehitu eta nahastu.
- Kopa batean jarri Maskarpone krema eta piku marmelada gainetik erantsi.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar