Errezetak azkenburukoak edo postreak



Bideoak (1)
Gonbidatua: Horacio Chacin Zarautzeko Aizpurua gozotegiko gozogilea
NOLA EGIN?
- Brisse ore hotza zabaldu eta ondoren moldera pasatu.
- Gozogintza-krema laranja konfitatuarekin nahastu. Eta laranja-likorea gehitu.
- Moldean krema nahasketa jarriko dugu.
- Brisee ore fin batekin pastela estali.
- Arrautza irabiatuarekin busti.
- Laukiak marraztu pastelaren gainean marrak eginez. Eta bakoitzaren gustura apaindu.
- Amaitzeko, labean sartuko dugu 150 gradutan 45 minutuz.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar