Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Euskal pastela laranja lurrinarekin
15:04
Osagaiak
  • Gozogintza-krema
  • Laranja melatua
  • Cointreau (laranja likorea)
  • Egilea: Horacio Chacin
Prestaketa

Gonbidatua: Horacio Chacin Zarautzeko Aizpurua gozotegiko gozogilea

NOLA EGIN?

- Brisse ore hotza zabaldu eta ondoren moldera pasatu.

- Gozogintza-krema laranja konfitatuarekin nahastu. Eta laranja-likorea gehitu.

- Moldean krema nahasketa jarriko dugu.

- Brisee ore fin batekin pastela estali.

- Arrautza irabiatuarekin busti.

- Laukiak marraztu pastelaren gainean marrak eginez. Eta bakoitzaren gustura apaindu.

- Amaitzeko, labean sartuko dugu 150 gradutan 45 minutuz.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena