Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Jogurt tarta
10:57
Osagaiak
  • Tartaren oinarria egiteko:
  • --Gailetak, 180 gramo.
  • --Gurina, 80 gramo.
  • Barruko orea egiteko:
  • --Jogurta, 375 gramo.
  • --Esnegaina, 300 ml.
  • --Azukrea, 150 gramo.
  • --Gelatina, 3 xafla.
  • Gainean botatzeko:
  • --Marakuia purea.
  • --Gelatina, 2 xafla.
  • Egilea: Pili Bereziartua
  • Jatetxea: Irubidieta

Bideoak (1)

Prestaketa

Gelatina xaflak ur hotzetan desegin.

Bitartean, gaileta batzuk birrindu eta gurinarekin nahastu.

Ondoren, moldearen beheko kapan jarri eta ongi zabaldu.

Jogurta azukre birrinduarekin nahastu.

Desegindako gelatina xaflei limoi zukua gaineratu eta berotzen jarri.

Bitartean, esne-gaina harrotu.

Limoi-zuku beroa jogurtera gehitu eta ondo nahastu.

Esne-gain harrotua eta jogurta nahastuko ditugu eta hozkailuan sartuko dugu 10 minutuz.

Amaitzeko moldera botako dugu eta gelatinarekin nahastutako marakuia purea gaineratuko diogu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena