Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Gonbidatua: Aritz Urdanpilleta kirol elikaduran aditua.
NOLA EGIN?
Ura berotzen jarri eta azukre beltza irakin, azukrea disolbatzeko.
Gelatina-xaflak ur hotzetan bigundu 3 minutuz eta bitartean, fruituak zatitu.
Gelatina-xaflak almibarrean disolbatu eta laranja-zukua gehitu.
Zatitutako fruituak moldeetan jarri eta gelatina disolbatua gehitu.
Hozkailura sartu bi orduz.
Amaitzeko, moldeetatik atera eta eztiarekin eta gaztanberarekin apaindu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa