Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Gonbidatua: Izaro Andres abeslari mallabiarra.
NOLA EGIN?
- Irina, azukrea, legamia eta gatza katilu batean nahastu.
- Ondoren, laranja-azal malutak eta oliba-olio birjina erantsi eta arrautza gehitu.
- Laranja-zukua bota eta dena ondo nahastu.
- Orea hozkailuan sartu eta labea piztu 160 gradutan.
- Behin orea prest dagoela, hozkailutik atera, mahuka batean sartu eta bakoitzaren gustura gaileta forma ezberdinak egin.
- Amaitzeko, labean sartu 20 minutuz 160 gradutan.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa