Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Pantxineta
14:15
Osagaiak
  • Hostore puketa bat
  • Arbendola birrindua
  • Arrautza
  • Gehigarriak:
  • Esne-gaina
  • Pastel-krema
  • Azukre-hautsa
  • Egilea: Horacio Chacin

Bideoak (1)

Prestaketa

Gonbidatua: Horacio Chacin Zarautzeko Aizpurua gozotegiko gozogilea

NOLA EGIN?

- Labea berotzen jarri 180-200ºC-tan.

- Irinaren laguntzaz, hostore puska luzatu.

- Zirkulu forma duen molde batez baliatuz, xafla zirkularrak atera hostoretik.

- Labera sartu baino lehenago, 15 minutuz hostore xaflak bere horretan utzi. Zuzenean sartu ezkero, puskatu egingo dira.

- 15 minutuak igarotakoan, arrautzarekin busti.

- Ondoren, arbendola gordin birrinduak ipini gainean.

- Labean sartu 180ºC-tan.

- 20 minutu igarotakoan, pantxinetak labetik atera eta erditik zatitu.

- Ondoren, bakoitzaren gustura, esne-gain edo pastel-kremarekin bete. Eta azukre-hautsarekin apaindu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena