Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Arrautza-Budina
Osagaiak
  • Esnea 1 litro
  • Arrautzak 6
  • Panela-azukrea 200g
  • Kanela-zotza

Bideoak (1)

Prestaketa

GONBIDATUA: Arantxa Armendariz

NOLA EGIN:

Lehenik eta behin, esnea kanela-zotzarekin irakiten jarri. Jarraian, arrautzak eta azukrea nahastu, eta ondoren esne aromatizatua gehitu.

Karamelu argi bat prestatu, urarekin arinduta. Bukatzeko, moldeetan jarri eta maria bainuan egin, 180º C, 40 min.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena