Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Txokolatezko rabioliak sasoiko marmeladarekin
06:08
Osagaiak
  • -Irin integrala
  • -Arrautzak
  • -Kakao hautsa
  • -Azukrea
  • -Kanela
  • -Olioa
  • -Gatza
  • -Marmelada
  • -Txokolate beroa
  • -Izozkia
Prestaketa

GONBIDATUAK:

Izaskun Urbaneta ta Ainara Baguer pasta biologiko ekoizleak.

NOLA EGIN:

-Orea egiteko, gari-irin integrala, azukrea eta kakaoa nahastu. Osagai hauekin multzo bat egin eta erdian arrautzak jarri. Kanlea pixka bat gehitu eta orea eskuekin ondo nahastu. Orea eginda dagoenean, arrabolarekin luzatu eta xaflak egin.

-Gero laukitxoetan moztuko ditugun rabiolietan marmelada jarri. Xafla laukietan ebaki eta marmelada bildu. Sardexkarekin boltsatxoak itxi.

-Rabioliak uretan egosi, 10 bat minutuz.

-Txokolatea Maria bainuan urtu.

-Rabioliak platereratu, izozkia gehitu eta txokolate urtuarekin ondu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena