Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Normala
Kostua: 3-5 euro
Kaloriak:289 Kcal
GONBIDATUA:
Aritz Urdanpilleta kirol dietista.
NOLA EGIN:
-Arroz esnea, zerealak, mahaspasak, gatza eta agar agar malutak lapiko batean 10 bat minutuz egosi.
-Hozten denean, laranja azala, arroz eztia eta hurrak gehitu eta birrindu. Ordubete hozten utzi.
-Hotza dagoenean, birrindu berriro moussearen trinkotasuna lortu arte.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa