Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Rabijak
03:33
Osagaiak
  • -3 esne opil
  • -Esnea
  • -Azukrea
  • -Kanela adar bat
  • -Limoi bat
  • -Arrautzak
  • -Irina
  • -Glas azukrea
  • -Ekilore-olioa

Bideoak (1)

Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 2-4 euro

Kaloriak: 450 Kcal

GONBIDATUAK:

Hernani Rugby Taldea: Xabat Erroizenea eta Mikel Otxotorena.

NOLA EGIN:

-Esnea limoi azalarekin, azukrearekin eta kanelarekin irakiten utzi. Infusionatzen denean, arrautza irabiatua gehitu.

-Esne opilak esne infusionatuan busti. Irinetatik pasatu eta ekilore-oliotan frijitu.

-Opilak glas azukrearekin ondu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena