Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Okaran kruxpetak
09:10
Osagaiak
  • -Irina, 15O g
  • Aranpasak, 50 g (hezur gabe)
  • -Sodio bikarbonatoa, koilarakadatxo erdi
  • -Azukrea, 40 g
  • -Ura
  • -Ekilore olioa
  • -Azukrea eta kanela hautsa

Bideoak (1)

Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 0,5-2 euro

Kaloriak: 300 Kcal

GONBIDATUA:

Ander Gorospe

NOLA EGIN:

-Aranpasak edo mahaspasak zatitu.

-Irina, sodio bikarbonatoa, azukrea eta ura nahastu. Ondo irabiatu, maionesa antzeko ehundura duen orea lortu arte. Gero, aranpasak gehitu eta ondo nahastu.

-Zartagin batean, ekilore olioa berotzen jarri eta koilara batez lagunduta, ore zatiak botatzen joan. Gorritzen direnean, sukaldeko paperetara atera. Bukatzeko, azukrea eta kanela hautsarekin ondu. Nahi izanez gero, mugurmi marmeladarekin lagundu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena