Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 0,5-2 euro
Kaloriak: 300 Kcal
GONBIDATUA:
Ander Gorospe
NOLA EGIN:
-Aranpasak edo mahaspasak zatitu.
-Irina, sodio bikarbonatoa, azukrea eta ura nahastu. Ondo irabiatu, maionesa antzeko ehundura duen orea lortu arte. Gero, aranpasak gehitu eta ondo nahastu.
-Zartagin batean, ekilore olioa berotzen jarri eta koilara batez lagunduta, ore zatiak botatzen joan. Gorritzen direnean, sukaldeko paperetara atera. Bukatzeko, azukrea eta kanela hautsarekin ondu. Nahi izanez gero, mugurmi marmeladarekin lagundu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa